Video: Vader van Frédérique reageert bij Humberto op vreselijke mishandeling

Video: Vader van Frédérique reageert bij Humberto op vreselijke mishandeling

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

De pas 14-jarige Frédérique werd gisteren (26 juli) door een groep jongeren in Amstelveen mishandeld omdat ze niet wilde vertellen of ze een meisje of een jongen was. Frédérique moest vanwege een gebroken neus en meerdere kneuzingen overnachten in het ziekenhuis. Vader Paul vertelt bij Humberto hoe het nu met haar gaat.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Vader van Frédérique</em> reageert bij <em>Humberto</em> op vreselijke mishandeling Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. De pas 14-jarige Frédérique werd gisteren (26 juli) door een groep jongeren in Amstelveen mishandeld omdat ze niet wilde vertellen of ze een meisje of een jongen was. Frédérique moest vanwege een gebroken neus en meerdere kneuzingen overnachten in het ziekenhuis. Vader Paul vertelt bij Humberto hoe het nu met haar gaat. Tekst gaat verder onder de video. FrédériqueFrédérique werd maandagmiddag rond 14:00 uur door een groep van vier à vijf minderjarige jongeren mishandeld in een speeltuin in Amstelveen. Direct na het incident belde Frédérique haar vader om te vertellen wat er gebeurd was. Vader Paul arriveerde iets voor de ambulance aanwezig was bij Frédérique en zag haar verwondingen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Vader van Frédérique reageert bij Humberto op vreselijke mishandeling

Frédérique
Frédérique werd maandagmiddag rond 14:00 uur door een groep van vier à vijf minderjarige jongeren mishandeld in een speeltuin in Amstelveen. Direct na het incident belde Frédérique haar vader om te vertellen wat er gebeurd was. Vader Paul arriveerde iets voor de ambulance aanwezig was bij Frédérique en zag haar verwondingen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Vader van Frédérique reageert bij Humberto op vreselijke mishandeling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV