Op1 gemist? Nieuw onderzoek toont aan dat veel jonge mensen lijden aan dementie

Op1 gemist? Nieuw onderzoek toont aan dat veel jonge mensen lijden aan dementie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 juli terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Nieuw onderzoek toont aan dat veel <em>jonge mensen</em> lijden aan <em>dementie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 juli terugkijken bij Gids.tv. Nieuw schokkend onderzoek laat zien dat dementie steeds vaker plaatsvindt op jonge leeftijd. Marjolein de Vugt vertelt bij Op1 dat de symptomen vaak al vroeg te herkennen zijn, jongeren veranderen in hun gedrag, of ondervinden meer problemen op het werk. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Nieuw onderzoek toont aan dat veel jonge mensen lijden aan dementie

Nieuw schokkend onderzoek laat zien dat dementie steeds vaker plaatsvindt op jonge leeftijd. Marjolein de Vugt vertelt bij Op1 dat de symptomen vaak al vroeg te herkennen zijn, jongeren veranderen in hun gedrag, of ondervinden meer problemen op het werk.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Nieuw onderzoek toont aan dat veel jonge mensen lijden aan dementie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier