Op1 gemist? Bart De Wever wil dat Nederland en Vlaanderen zich herenigen

Op1 gemist? Bart De Wever wil dat Nederland en Vlaanderen zich herenigen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 juli terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Bart De Wever wil dat Nederland en Vlaanderen zich herenigen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 juli terugkijken bij Gids.tv. Bart De Wever, de burgemeester van Antwerpen, zat dinsdag bij Op1 om een bijzonder pleidooi te houden: hij wil dat Nederland en Vlaanderen zich weer herenigen. In het verleden hoorden de landen ook al bij elkaar, maar volgens De Wever is het nu vooral noodzakelijk vanwege de schaalvergroting en om economisch sterker te staan in de wereld. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Bart De Wever wil dat Nederland en Vlaanderen zich herenigen

Bart De Wever, de burgemeester van Antwerpen, zat dinsdag bij Op1 om een bijzonder pleidooi te houden: hij wil dat Nederland en Vlaanderen zich weer herenigen. In het verleden hoorden de landen ook al bij elkaar, maar volgens De Wever is het nu vooral noodzakelijk vanwege de schaalvergroting en om economisch sterker te staan in de wereld.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV