Humberto: Mathieu van der Poel gaat mountainbiken op de Spelen van Parijs 2024

Humberto: Mathieu van der Poel gaat mountainbiken op de Spelen van Parijs 2024

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Mathieu van der Poel moest maandag afstappen in de Olympische mountainbikewedstrijd. De Nederlander kwam na tien minuten pijnlijk ten val en was sindsdien bezig met een inhaalrace. Niet veel later moest Van der Poel door heupklachten toch afstappen. Vader Adrie vertelt bij Humberto over de mountainbike ambities van Mathieu.

Tekst gaat verder onder de video.

Humberto: <em>Mathieu van der Poel</em> gaat mountainbiken op de <em>Spelen van Parijs</em> 2024 Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Mathieu van der Poel moest maandag afstappen in de Olympische mountainbikewedstrijd. De Nederlander kwam na tien minuten pijnlijk ten val en was sindsdien bezig met een inhaalrace. Niet veel later moest Van der Poel door heupklachten toch afstappen. Vader Adrie vertelt bij Humberto over de mountainbike ambities van Mathieu. Tekst gaat verder onder de video. Spelen 2024Van der Poel heeft een fantastische Tour de France gereden en mocht zelfs zes dagen achter elkaar de gele trui dragen. Daarom vragen steeds meer mensen zich af, of Van der Poel zich niet beter kan richten op het wielrennen. Vader Adrie vertelt bij Humberto dat Mathieu van der Poel gewoon gaat meedoen aan het mountainbiken op de Spelen van Parijs 2024. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Mathieu van der Poel gaat mountainbiken op de Spelen van Parijs 2024

Spelen 2024
Van der Poel heeft een fantastische Tour de France gereden en mocht zelfs zes dagen achter elkaar de gele trui dragen. Daarom vragen steeds meer mensen zich af, of Van der Poel zich niet beter kan richten op het wielrennen. Vader Adrie vertelt bij Humberto dat Mathieu van der Poel gewoon gaat meedoen aan het mountainbiken op de Spelen van Parijs 2024.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Mathieu van der Poel gaat mountainbiken op de Spelen van Parijs 2024 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier