Zien: Eric Corton vertelt bij Op1 over zijn nieuwe voorstelling 'Vlucht'

Zien: Eric Corton vertelt bij Op1 over zijn nieuwe voorstelling 'Vlucht'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 juli terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Eric Corton</em> vertelt bij <em>Op1</em> over zijn nieuwe voorstelling 'Vlucht' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 juli terugkijken bij Gids.tv. Eric Corton is de laatste tijd druk bezig geweest met zijn voorstelling 'Vlucht'. In de voorstelling probeert Eric het publiek te laten ervaren hoe het is om te moeten vluchten. Dat is voor ons als West-Europeanen haast ondenkbaar vertelt Eric Corton bij Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Eric Corton vertelt bij Op1 over zijn nieuwe voorstelling 'Vlucht'

Eric Corton is de laatste tijd druk bezig geweest met zijn voorstelling 'Vlucht'. In de voorstelling probeert Eric het publiek te laten ervaren hoe het is om te moeten vluchten. Dat is voor ons als West-Europeanen haast ondenkbaar vertelt Eric Corton bij Op1.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Eric Corton vertelt bij Op1 over zijn nieuwe voorstelling 'Vlucht' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier