Hélène Hendriks walgt van GroenLinkser Tom van der Lee: "Word je toch moe van?"

Hélène Hendriks walgt van GroenLinkser Tom van der Lee: "Word je toch moe van?"

Hélène Hendriks sluit zich aan in de lange rij van mensen die walgt van de 'woke'-trend die vooral onder GroenLinksers heerst. Zo vond Tom van der Lee dat de NOS zich van zijn minst geëmancipeerde kant liet zien toen de Oranjeleeuwinnen moesten wijken voor de hockeyheren.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hélène Hendriks</em> walgt van GroenLinkser Tom van der Lee: &quot;Word je toch moe van?&quot; Hélène Hendriks sluit zich aan in de lange rij van mensen die walgt van de 'woke'-trend die vooral onder GroenLinksers heerst. Zo vond Tom van der Lee dat de NOS zich van zijn minst geëmancipeerde kant liet zien toen de Oranjeleeuwinnen moesten wijken voor de hockeyheren. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. MoeHendriks vond het niet meer dan logisch dat de hockeyheren werden uitgezonden, want de Oranjedames waren al lang en breed geplaatst voor de volgende ronde. "Altijd wordt die kaart maar getrokken: het is of discriminatie of seksisme. Daar word je toch moe van? Ik kan me daar aan storen," fulmineert Hendriks. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Moe
Hendriks vond het niet meer dan logisch dat de hockeyheren werden uitgezonden, want de Oranjedames waren al lang en breed geplaatst voor de volgende ronde. "Altijd wordt die kaart maar getrokken: het is of discriminatie of seksisme. Daar word je toch moe van? Ik kan me daar aan storen," fulmineert Hendriks.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hélène Hendriks walgt van GroenLinkser Tom van der Lee: "Word je toch moe van?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier