Humberto: Dit ging fout met het plankje in mountainbikewedstrijd Mathieu van der Poel

Humberto: Dit ging fout met het plankje in mountainbikewedstrijd Mathieu van der Poel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Humberto: Dit ging fout met <em>het plankje</em> in mountainbikewedstrijd <em>Mathieu van der Poel</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Mathieu van der Poel kwam maandag tijdens de Olympische mountainbikewedstrijd pijnlijk ten val en moest zelfs afstappen. De Nederlander dacht dat het trainingsplankje er nog lag, maar dat was alleen voor de training. Vader Adrie legt het hele verhaal bij Humberto uit. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Dit ging fout met het plankje in mountainbikewedstrijd Mathieu van der Poel

Mathieu van der Poel kwam maandag tijdens de Olympische mountainbikewedstrijd pijnlijk ten val en moest zelfs afstappen. De Nederlander dacht dat het trainingsplankje er nog lag, maar dat was alleen voor de training. Vader Adrie legt het hele verhaal bij Humberto uit.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Dit ging fout met het plankje in mountainbikewedstrijd Mathieu van der Poel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier