Natuurfotograaf Ruurd Jelle van der Leij vertelt in Op1 over bijzonder project

Natuurfotograaf Ruurd Jelle van der Leij vertelt in Op1 over bijzonder project

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 juli terugkijken bij Gids.tv.

Natuurfotograaf <em>Ruurd Jelle van der Leij</em> vertelt in <em>Op1</em> over bijzonder project Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 juli terugkijken bij Gids.tv. Ratten roepen bij veel mensen een gevoel val walging op: smerige beesten die we liever kwijt dan rijk zijn. Natuurfotograaf Ruurd Jelle van der Leij zag echter iets bijzonders gebeuren op de nachtbeelden van zijn camera in de tuin: elke nacht kwamen vijf ratten de rotzooi van vogels op te ruimen. Van der Leij besloot er een fotoserie aan te wijden. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Natuurfotograaf Ruurd Jelle van der Leij vertelt in Op1 over bijzonder project

Ratten roepen bij veel mensen een gevoel val walging op: smerige beesten die we liever kwijt dan rijk zijn. Natuurfotograaf Ruurd Jelle van der Leij zag echter iets bijzonders gebeuren op de nachtbeelden van zijn camera in de tuin: elke nacht kwamen vijf ratten de rotzooi van vogels op te ruimen. Van der Leij besloot er een fotoserie aan te wijden.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Natuurfotograaf Ruurd Jelle van der Leij vertelt in Op1 over bijzonder project of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier