Humberto gemist? Zwemster Kira Toussaint kan in voetsporen treden van haar moeder

Humberto gemist? Zwemster Kira Toussaint kan in voetsporen treden van haar moeder

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Zwemster <em>Kira Toussaint</em> kan in voetsporen treden van haar moeder Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Jolanda de Rover behaalde in 1984 de olympische titel op de 200 meter rugslag, nu is het de beurt aan dochter Kira Toussaint. Kira kan in de voetsporen van haar moeder treden en daar is ze zelf enorm trots op. Ze heeft vanuit Tokio een bericht voor haar moeder en dat zorgt voor de nodige emotie. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Zwemster Kira Toussaint kan in voetsporen treden van haar moeder

Jolanda de Rover behaalde in 1984 de olympische titel op de 200 meter rugslag, nu is het de beurt aan dochter Kira Toussaint. Kira kan in de voetsporen van haar moeder treden en daar is ze zelf enorm trots op. Ze heeft vanuit Tokio een bericht voor haar moeder en dat zorgt voor de nodige emotie.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Zwemster Kira Toussaint kan in voetsporen treden van haar moeder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier