Johan Derksen geen fan van Dionne Stax: "Altijd al een oud wijf gevonden" (video)

Johan Derksen geen fan van Dionne Stax: "Altijd al een oud wijf gevonden" (video)

Dinsdag werd bekend dat Dionne Stax haar huidige omroep AVROTROS verlaat voor een nieuw avontuur bij Omroep MAX. Daar heeft Johan Derksen uiteraard wel zo zijn mening over: "Ik vond het altijd al een beetje een oud wijf. Ik vind het zo'n trutje."

'Ik kon er niet naar luisteren'
De voetbalanalyst is duidelijk geen fan van de, toch sympathieke, presentatrice: "Ze heeft een tijdje met Toine van Peperstraten dat radioprogramma 's middags gedaan en dan zat ik altijd in de auto op weg hiernaartoe. Ik kon er niet naar luisteren."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen geen fan van <em>Dionne Stax</em>: &quot;Altijd al een oud wijf gevonden&quot; (video) Dinsdag werd bekend dat Dionne Stax haar huidige omroep AVROTROS verlaat voor een nieuw avontuur bij Omroep MAX. Daar heeft Johan Derksen uiteraard wel zo zijn mening over: "Ik vond het altijd al een beetje een oud wijf. Ik vind het zo'n trutje." 'Ik kon er niet naar luisteren'De voetbalanalyst is duidelijk geen fan van de, toch sympathieke, presentatrice: "Ze heeft een tijdje met Toine van Peperstraten dat radioprogramma 's middags gedaan en dan zat ik altijd in de auto op weg hiernaartoe. Ik kon er niet naar luisteren." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen geen fan van Dionne Stax: "Altijd al een oud wijf gevonden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier