Roos de Jong en Lisa Scheenaard winnen brons op Olympische Spelen (roeien, dubbeltwee)

Roos de Jong en Lisa Scheenaard winnen brons op Olympische Spelen (roeien, dubbeltwee)

De nacht vol roeimedailles voor Nederland op de Olympische Spelen begint met het duo Roos de Jong/Lisa Scheenaard op het onderdeel dubbeltwee. Ze winnen de bronzen medaille in Tokio.

Roos de Jong en Lisa Scheenaard winnen <em>brons</em> op Olympische Spelen (roeien, dubbeltwee) De nacht vol roeimedailles voor Nederland op de Olympische Spelen begint met het duo Roos de Jong/Lisa Scheenaard op het onderdeel dubbeltwee. Ze winnen de bronzen medaille in Tokio. Bijna goud! Bekijk hoe Melvin Twellaar en Stef Broenink zilver pakken (roeien, dubbeltwee) Bekijk deze video » Zilver voor Nederland (vrouwen, vier-zonder) bij het roeien op de Spelen (video) Bekijk deze video » Terugkijken: GOUD voor Nederlandse roeiers dubbelvier op Olympische Spelen Bekijk deze video » Zien: GOUD voor Annemiek van Vleuten in tijdrit Olympische Spelen Bekijk deze video » Bekijk de finish van de dubbeltwee vrouwen bij het roeien hierboven. Bekijk ook het overzicht van al het roeien op de Olympische Spelen. Bekijk ook hoe je alle livestreams van de Olympische Spelen kijkt.
Olympische Spelen :
Roos de Jong en Lisa Scheenaard winnen brons op Olympische Spelen (roeien, dubbeltwee)

Bekijk de finish van de dubbeltwee vrouwen bij het roeien hierboven. Bekijk ook het overzicht van al het roeien op de Olympische Spelen.

Bekijk ook hoe je alle livestreams van de Olympische Spelen kijkt.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Roos de Jong en Lisa Scheenaard winnen brons op Olympische Spelen (roeien, dubbeltwee) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier