Bijna goud! Bekijk hoe Melvin Twellaar en Stef Broenink zilver pakken (roeien, dubbeltwee)

Bijna goud! Bekijk hoe Melvin Twellaar en Stef Broenink zilver pakken (roeien, dubbeltwee)

Het Nederlandse roeiduo Melvin Twellaar/Stef Broenink was heel dicht bij de eerste gouden medaille voor Nederland op de Olympische Spelen in Tokio. In de dubbeltwee komen ze in een eindsprint met Frankrijk, die net verloren gaat. Ze winnen zilver.

Bijna goud! Bekijk hoe <em>Melvin Twellaar en Stef Broenink</em> zilver pakken (roeien, dubbeltwee) Het Nederlandse roeiduo Melvin Twellaar/Stef Broenink was heel dicht bij de eerste gouden medaille voor Nederland op de Olympische Spelen in Tokio. In de dubbeltwee komen ze in een eindsprint met Frankrijk, die net verloren gaat. Ze winnen zilver. Bekijk de samenvatting van de zilveren race van Twellaar en Broenink hierboven. Bekijk ook het overzicht van al het roeien op de Olympische Spelen. Roos de Jong en Lisa Scheenaard winnen brons op Olympische Spelen (roeien, dubbeltwee) Bekijk deze video » Zilver voor Nederland (vrouwen, vier-zonder) bij het roeien op de Spelen (video) Bekijk deze video » Terugkijken: GOUD voor Nederlandse roeiers dubbelvier op Olympische Spelen Bekijk deze video » Zien: GOUD voor Annemiek van Vleuten in tijdrit Olympische Spelen Bekijk deze video » Bekijk ook hoe je alle livestreams van de Olympische Spelen kijkt. Zien: Stef Broenink en Melvin Twellaar roeien Olympisch record in Tokio Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Bijna goud! Bekijk hoe Melvin Twellaar en Stef Broenink zilver pakken (roeien, dubbeltwee)

Bekijk de samenvatting van de zilveren race van Twellaar en Broenink hierboven. Bekijk ook het overzicht van al het roeien op de Olympische Spelen.

Bekijk ook hoe je alle livestreams van de Olympische Spelen kijkt.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV