Zilver voor Nederland (vrouwen, vier-zonder) bij het roeien op de Spelen (video)

Zilver voor Nederland (vrouwen, vier-zonder) bij het roeien op de Spelen (video)

De derde medaille deze nacht voor de Nederlandse roeiploeg. Ellen Hogerwerf, Karolien Florijn, Ymke Clevering en Veronique Meester finishen vlak achter Australië en winnen de zilveren medaille op de Olympische Spelen in Tokio.

Zilver voor <em>Nederland</em> (vrouwen, vier-zonder) bij het roeien op de Spelen (video) De derde medaille deze nacht voor de Nederlandse roeiploeg. Ellen Hogerwerf, Karolien Florijn, Ymke Clevering en Veronique Meester finishen vlak achter Australië en winnen de zilveren medaille op de Olympische Spelen in Tokio. Bekijk de spannende finale van de vrouwen vier-zonder bij het roeien hierboven. Bekijk ook het overzicht van al het roeien op de Olympische Spelen. Roos de Jong en Lisa Scheenaard winnen brons op Olympische Spelen (roeien, dubbeltwee) Bekijk deze video » Bijna goud! Bekijk hoe Melvin Twellaar en Stef Broenink zilver pakken (roeien, dubbeltwee) Bekijk deze video » Terugkijken: GOUD voor Nederlandse roeiers dubbelvier op Olympische Spelen Bekijk deze video » Zien: GOUD voor Annemiek van Vleuten in tijdrit Olympische Spelen Bekijk deze video » Bekijk ook hoe je alle livestreams van de Olympische Spelen kijkt.
Olympische Spelen :
Zilver voor Nederland (vrouwen, vier-zonder) bij het roeien op de Spelen (video)

Bekijk de spannende finale van de vrouwen vier-zonder bij het roeien hierboven. Bekijk ook het overzicht van al het roeien op de Olympische Spelen.

Bekijk ook hoe je alle livestreams van de Olympische Spelen kijkt.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zilver voor Nederland (vrouwen, vier-zonder) bij het roeien op de Spelen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier