Terugkijken: GOUD voor Nederlandse roeiers dubbelvier op Olympische Spelen

Terugkijken: GOUD voor Nederlandse roeiers dubbelvier op Olympische Spelen

De eerste gouden medaille voor Nederland op de Olympische Spelen in Tokio wordt gewonnen bij het roeien. Koen Metsemakers, Tone Wieten, Abe Wiersma en Dirk Uittenbogaard winnen de spannende race in de dubbelvier.

Terugkijken: GOUD voor Nederlandse roeiers <em>dubbelvier</em> op Olympische Spelen De eerste gouden medaille voor Nederland op de Olympische Spelen in Tokio wordt gewonnen bij het roeien. Koen Metsemakers, Tone Wieten, Abe Wiersma en Dirk Uittenbogaard winnen de spannende race in de dubbelvier. Bekijk de volledige gouden finale van de dubbelvier mannen bij het roeien hierboven of alleen de ontknoping onderaan dit artikel. Bekijk ook het overzicht van al het roeien op de Olympische Spelen. Roos de Jong en Lisa Scheenaard winnen brons op Olympische Spelen (roeien, dubbeltwee) Bekijk deze video » Bijna goud! Bekijk hoe Melvin Twellaar en Stef Broenink zilver pakken (roeien, dubbeltwee) Bekijk deze video » Zilver voor Nederland (vrouwen, vier-zonder) bij het roeien op de Spelen (video) Bekijk deze video » Zien: GOUD voor Annemiek van Vleuten in tijdrit Olympische Spelen Bekijk deze video » Bekijk ook hoe je alle livestreams van de Olympische Spelen kijkt.
Olympische Spelen :
Terugkijken: GOUD voor Nederlandse roeiers dubbelvier op Olympische Spelen

Bekijk de volledige gouden finale van de dubbelvier mannen bij het roeien hierboven of alleen de ontknoping onderaan dit artikel. Bekijk ook het overzicht van al het roeien op de Olympische Spelen.

Bekijk ook hoe je alle livestreams van de Olympische Spelen kijkt.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: GOUD voor Nederlandse roeiers dubbelvier op Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV