Humberto: wie heeft schuld aan besmettingen TeamNL op vlucht KL861?

Humberto: wie heeft schuld aan besmettingen TeamNL op vlucht KL861?

De KL861, de vlucht die een deel van TeamNL naar Tokio bracht, blijft de gemoederen bezighouden. Het bleek namelijk een broeinest van coronabesmettingen maar wiens schuld is dat nou eigenlijk? "Hoe kan je toch met je sporters in een gewone lijnvlucht gaan zitten met allemaal verschillende mensen waarvan je niet weet of ze wel of niet getest zijn?", verwoordt Humberto Tan een van de belangrijkste vragen. Internist Marcel Levi reageert: "Achteraf weten we altijd alles heel erg goed. De schuldvraag is zo oninteressant."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: wie heeft schuld aan besmettingen TeamNL op vlucht <em>KL861</em>? De KL861, de vlucht die een deel van TeamNL naar Tokio bracht, blijft de gemoederen bezighouden. Het bleek namelijk een broeinest van coronabesmettingen maar wiens schuld is dat nou eigenlijk? "Hoe kan je toch met je sporters in een gewone lijnvlucht gaan zitten met allemaal verschillende mensen waarvan je niet weet of ze wel of niet getest zijn?", verwoordt Humberto Tan een van de belangrijkste vragen. Internist Marcel Levi reageert: "Achteraf weten we altijd alles heel erg goed. De schuldvraag is zo oninteressant." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto: wie heeft schuld aan besmettingen TeamNL op vlucht KL861?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto: wie heeft schuld aan besmettingen TeamNL op vlucht KL861? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier