Zien: Noël van 't End verliest door straffen in kwartfinale Olympische Spelen (judo)

Zien: Noël van 't End verliest door straffen in kwartfinale Olympische Spelen (judo)

Twee jaar na zijn wereldtitel in Tokio lukt het Noël van 't End niet om ook olympisch kampioen te worden. In de golden score van de kwartfinale verliest de judoka vanwege drie straffen.

Zien: <em>Noël van 't End</em> verliest door straffen in kwartfinale Olympische Spelen (judo) Twee jaar na zijn wereldtitel in Tokio lukt het Noël van 't End niet om ook olympisch kampioen te worden. In de golden score van de kwartfinale verliest de judoka vanwege drie straffen. Bekijk de uitschakeling van Noël van 't End hierboven. Hij gaat nu naar de herkansingsronde en maakt nog kans op brons. Bekijk ook hoe laat de volgende rondes van het judo op de Olympische Spelen zijn. Terugkijken: GOUD voor Nederlandse roeiers dubbelvier op Olympische Spelen Bekijk deze video » Zien: GOUD voor Annemiek van Vleuten in tijdrit Olympische Spelen Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Zuid-Afrika (hockey dames, Olympische Spelen) Bekijk deze video » Judo: Sanne van Dijke door naar halve finale op Olympische Spelen (video) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Noël van 't End verliest door straffen in kwartfinale Olympische Spelen (judo)

Bekijk de uitschakeling van Noël van 't End hierboven. Hij gaat nu naar de herkansingsronde en maakt nog kans op brons. Bekijk ook hoe laat de volgende rondes van het judo op de Olympische Spelen zijn.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Noël van 't End verliest door straffen in kwartfinale Olympische Spelen (judo) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier