Vader over mishandelde dochter Frédérique: "Ze is zelfs een voorbeeld voor mij"

Vader over mishandelde dochter Frédérique: "Ze is zelfs een voorbeeld voor mij"

Dinsdagavond maakte de politie bekend dat er een jongen is aangehouden na de mishandeling van de 14-jarige Frédérique. De tiener werd maandagmiddag mishandeld toen ze geen antwoord wilde geven op de vraag of ze een jongen of een meisje is. Vader Paul spreekt in de Hart van Nederland-video over de huidige toestand van Frédérique.

Lees verder onder de video.

Vader over mishandelde dochter Frédérique: "Ze is zelfs een voorbeeld voor mij" Dinsdagavond maakte de politie bekend dat er een jongen is aangehouden na de mishandeling van de 14-jarige Frédérique. De tiener werd maandagmiddag mishandeld toen ze geen antwoord wilde geven op de vraag of ze een jongen of een meisje is. Vader Paul spreekt in de Hart van Nederland-video over de huidige toestand van Frédérique. Lees verder onder de video. "Knap werk"Paul Brink, de vader van Frédérique uit Amstelveen, reageert tevreden op het nieuws dat er een jongen (14) is aangehouden: "Knap werk van de politie, dit hebben ze echt heel snel opgepakt." VoorbeeldDe vader is erg trots op zijn dochter: "Ze is zelfs een voorbeeld voor mij", zegt hij over de nu alweer lachende Frédérique. "Ik hoop dat velen haar voorbeeld zullen volgen", voegt hij toe. Bekijk ook Vader van Frédérique reageert op mishandeling: "Trots op haar" (video) Bekijk deze video » Video: Vader van Frédérique reageert bij Humberto op vreselijke mishandeling Bekijk deze video »
TV :
Vader over mishandelde dochter Frédérique: "Ze is zelfs een voorbeeld voor mij"

"Knap werk"
Paul Brink, de vader van Frédérique uit Amstelveen, reageert tevreden op het nieuws dat er een jongen (14) is aangehouden: "Knap werk van de politie, dit hebben ze echt heel snel opgepakt."

Voorbeeld
De vader is erg trots op zijn dochter: "Ze is zelfs een voorbeeld voor mij", zegt hij over de nu alweer lachende Frédérique. "Ik hoop dat velen haar voorbeeld zullen volgen", voegt hij toe.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vader over mishandelde dochter Frédérique: "Ze is zelfs een voorbeeld voor mij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier