Tisjeboyjay boos in Like Me, I'm Famous!: "Dit kan je echt niet meer doen"

Tisjeboyjay boos in Like Me, I'm Famous!: "Dit kan je echt niet meer doen"

In de Videoland-serie Like Me, I'm Famous! strijden tien bekende influencers om de meeste likes, maar dit keer niet door de meest Instagrammable plaatjes. Iedereen wil deze strijd winnen want dan krijgt hij of zij een eigen serie op Videoland! In het onderstaande fragment kunnen we zien dat niet iedereen het met elkaar eens is. Tisjeboyjay laat aan iemand in de villa weten dat iets echt niet door de beugel kan: "Dit kan je echt niet meer doen." Bekijk het fragment hieronder.

Like Me, I'm Famous! is vanaf 14 juli te zien bij Videoland. Bekijk een promo in de video hieronder.

Tisjeboyjay boos in <em>Like Me, I'm Famous!</em>: &quot;Dit kan je echt niet meer doen&quot; In de Videoland-serie Like Me, I'm Famous! strijden tien bekende influencers om de meeste likes, maar dit keer niet door de meest Instagrammable plaatjes. Iedereen wil deze strijd winnen want dan krijgt hij of zij een eigen serie op Videoland! In het onderstaande fragment kunnen we zien dat niet iedereen het met elkaar eens is. Tisjeboyjay laat aan iemand in de villa weten dat iets echt niet door de beugel kan: "Dit kan je echt niet meer doen." Bekijk het fragment hieronder. Like Me, I'm Famous! is vanaf 14 juli te zien bij Videoland. Bekijk een promo in de video hieronder. Bekijk ook Zien: Harm is de sjaak in Like Me, I'm Famous!: "Nu Niek weg is, komt hij ineens" Bekijk deze video » Joy in De Bachelor is flabbergasted: "Ik had dit niet verwacht" (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tisjeboyjay boos in Like Me, I'm Famous!: "Dit kan je echt niet meer doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier