EenVandaag: geweld tegen 14-jarige Frédérique zorgt voor boosheid

EenVandaag: geweld tegen 14-jarige Frédérique zorgt voor boosheid

De 14-jarige Frédérique werd in een speeltuintje in elkaar geslagen omdat ze niet wilde vertellen of ze een jongen of meisje is, toen iemand dat vroeg. Ze brak onder andere haar neus en kaak. Marie Ricardo (COC) wil beter onderwijs op het gebied van genderdiversiteit.

Bekijk de video van EenVandaag hieronder.

<em>EenVandaag</em>: geweld tegen 14-jarige Frédérique zorgt voor boosheid De 14-jarige Frédérique werd in een speeltuintje in elkaar geslagen omdat ze niet wilde vertellen of ze een jongen of meisje is, toen iemand dat vroeg. Ze brak onder andere haar neus en kaak. Marie Ricardo (COC) wil beter onderwijs op het gebied van genderdiversiteit. Bekijk de video van EenVandaag hieronder. Bekijk ook EenVandaag: Quincy Gario uit partij BIJ1 gezet wegens ongepast gedrag Bekijk deze video » EenVandaag: tegenvallende Olympische Spelen? "Oordeel niet te hard over sporters" Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag: geweld tegen 14-jarige Frédérique zorgt voor boosheid


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: geweld tegen 14-jarige Frédérique zorgt voor boosheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier