Sanne van Dijke wordt toegejuicht door Olympisch atleet Roy Meyer: "Koppie hoor!"

Sanne van Dijke wordt toegejuicht door Olympisch atleet Roy Meyer: "Koppie hoor!"

Sanne van Dijke heeft Nederland de eerste judomedaille bezorgd en dat is Olympisch atleet Roy Meyer niet ontgaan: "Ze doet het! Koppie hoor. Goed zo!" Bekijk hieronder de beelden met zijn motiverende woorden voor Sanne. Van Dijke bezorgde TeamNL met deze bronzen plak de achtste plak van de dag. Dat is een nieuw olympische record voor TeamNL.

Bekijk hieronder de Instagram Stories van atleet Roy Meyer.

<em>Sanne van Dijke</em> wordt toegejuicht door Olympisch atleet <em>Roy Meyer</em>: &quot;Koppie hoor!&quot; Sanne van Dijke heeft Nederland de eerste judomedaille bezorgd en dat is Olympisch atleet Roy Meyer niet ontgaan: "Ze doet het! Koppie hoor. Goed zo!" Bekijk hieronder de beelden met zijn motiverende woorden voor Sanne. Van Dijke bezorgde TeamNL met deze bronzen plak de achtste plak van de dag. Dat is een nieuw olympische record voor TeamNL. Bekijk hieronder de Instagram Stories van atleet Roy Meyer. Bekijk ook Video: judoka Sanne van Dijke verliest kans op goud, gaat door voor brons (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Video: judoka Sanne van Dijke pakt brons (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Sport :
Sanne van Dijke wordt toegejuicht door Olympisch atleet Roy Meyer: "Koppie hoor!"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sanne van Dijke wordt toegejuicht door Olympisch atleet Roy Meyer: "Koppie hoor!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier