Luizenmoeder - De Film is nu in de bioscoop te zien (video)

Luizenmoeder - De Film is nu in de bioscoop te zien (video)

Na het waanzinnige succes van twee seizoenen van De Luizenmoeder op tv, is er vanaf vandaag (28 juli): Luizenmoeder - De Film. De Instagrampagina van De Luizenmoeder deelt op deze feestelijke dag de onderstaande beelden met de tekst: "Speciaal voor jullie op deze heugelijke dag; een vrolijk versje van basisschool de Klimop! Luizenmoeder - De Film is nu in de bioscoop te zien! Wanneer ga jij?"

Luizenmoeder - De Film is nu in de bioscoop te zien.

<em>Luizenmoeder - De Film</em> is nu in de bioscoop te zien (video) Na het waanzinnige succes van twee seizoenen van De Luizenmoeder op tv, is er vanaf vandaag (28 juli): Luizenmoeder - De Film. De Instagrampagina van De Luizenmoeder deelt op deze feestelijke dag de onderstaande beelden met de tekst: "Speciaal voor jullie op deze heugelijke dag; een vrolijk versje van basisschool de Klimop! Luizenmoeder - De Film is nu in de bioscoop te zien! Wanneer ga jij?" Luizenmoeder - De Film is nu in de bioscoop te zien. Bekijk ook Video: Luizenmoeder de Film ging vandaag eindelijk in première zonder juf Ank Bekijk deze video » Kijken: Luizenmoeder: De Film fantastisch ontvangen door BN'ers Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Luizenmoeder - De Film is nu in de bioscoop te zien (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier