Marcel Levi is klaar met R-getal: "Een dom getal en zegt weinig" (video)

Marcel Levi is klaar met R-getal: "Een dom getal en zegt weinig" (video)

Het aantal corona-besmettingen neemt weer af en het R-getal is weer onder de 1. De maatregel om het uitgaansleven op slot te gooien en evenementen af te gelasten lijkt te werken. Marcel Levi is voormalig ziekenhuisdirecteur en ziet dat het vaccineren waanzinnig effectief blijkt te zijn.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Marcel Levi</em> is klaar met R-getal: &quot;Een dom getal en zegt weinig&quot; (video) Het aantal corona-besmettingen neemt weer af en het R-getal is weer onder de 1. De maatregel om het uitgaansleven op slot te gooien en evenementen af te gelasten lijkt te werken. Marcel Levi is voormalig ziekenhuisdirecteur en ziet dat het vaccineren waanzinnig effectief blijkt te zijn. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Humberto gemist? Zorgpersoneel gefrustreerd door niet gevaccineerde patiënten Bekijk deze video » RTL Nieuws: dit zijn de nieuwe coronaregels voor vakantie naar Duitsland Bekijk deze video »
Nieuws :
Marcel Levi is klaar met R-getal: "Een dom getal en zegt weinig" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marcel Levi is klaar met R-getal: "Een dom getal en zegt weinig" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier