Video: Tony Junior vraagt opa & oma om hulp voor z'n nieuwe tattoo's

Video: Tony Junior vraagt opa & oma om hulp voor z'n nieuwe tattoo's

Tony Junior (31) die momenteel te zien is in De Bachelor heeft twee nieuwe tatoeages laten zetten met een wel heel persoonlijk verhaal. Op Instagram deelt hij foto's en video's van hem en zijn opa en oma.

Op een briefje
Tony vroeg zijn opa en oma om iets moois op een briefje te schrijven over hem en vervolgens heeft hij deze teksten op zijn lichaam laten tatoeëren. Bekijk de Instagrampost met foto's en video's hieronder, klik op het rechter pijltje voor het volgende beeld.

Video: <em>Tony Junior</em> vraagt opa &amp; oma om hulp voor z'n nieuwe tattoo's Tony Junior (31) die momenteel te zien is in De Bachelor heeft twee nieuwe tatoeages laten zetten met een wel heel persoonlijk verhaal. Op Instagram deelt hij foto's en video's van hem en zijn opa en oma. Op een briefjeTony vroeg zijn opa en oma om iets moois op een briefje te schrijven over hem en vervolgens heeft hij deze teksten op zijn lichaam laten tatoeëren. Bekijk de Instagrampost met foto's en video's hieronder, klik op het rechter pijltje voor het volgende beeld. De Bachelor is te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van De Bachelor terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk Viewing Party: De Bachelor: "Dit had ik echt niet aan zien komen" (video) Bekijk deze video » Joy in De Bachelor is flabbergasted: "Ik had dit niet verwacht" (video) Bekijk deze video »

De Bachelor is te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van De Bachelor terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Tony Junior vraagt opa & oma om hulp voor z'n nieuwe tattoo's of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier