Zien: Woeste boer bedreigt doodsbange wandelaars in Zutphen met hark

Zien: Woeste boer bedreigt doodsbange wandelaars in Zutphen met hark

Een wandelingetje over het Kerkpad in Zutphen kan behoorlijk risicovol zijn. De boer, over wiens land het pad al 100 jaar loopt, valt namelijk te pas en te onpas voorbijgangers aan. Schelden, dreigen met een hark en zelfs met een trekker inrijden op mensen: het is dagelijkse kost. Sarah nam een kijkje op het horrorpad!

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Zien: <em>Woeste boer</em> bedreigt doodsbange wandelaars in Zutphen met hark Een wandelingetje over het Kerkpad in Zutphen kan behoorlijk risicovol zijn. De boer, over wiens land het pad al 100 jaar loopt, valt namelijk te pas en te onpas voorbijgangers aan. Schelden, dreigen met een hark en zelfs met een trekker inrijden op mensen: het is dagelijkse kost. Sarah nam een kijkje op het horrorpad! Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Bekijk beelden anti-coronaprotest: "We gaan dood aan deze leugen" (video) Bekijk deze video » Video: Festivalorganisatoren niet blij met besluit om festivals te schrappen Bekijk deze video »
TV :
Zien: Woeste boer bedreigt doodsbange wandelaars in Zutphen met hark


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Woeste boer bedreigt doodsbange wandelaars in Zutphen met hark of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier