EenVandaag: turnster Simone Biles stopt met Olympische Spelen door mentale problemen

EenVandaag: turnster Simone Biles stopt met Olympische Spelen door mentale problemen

Turnster Simone Biles doet niet mee aan de meerkamp omdat ze kampt met mentale problemen. Ze heeft zelf gekozen om voor haar mentale gezondheid te kiezen, in plaats van tot het einde door te gaan en de medaille te winnen. Sportpsycholoog Yara van Gendt vertelt hierover: "Het is een mooie ontwikkeling dat ze de ruimte krijgt om voor zichzelf te kiezen en dat dit gestimuleerd wordt door de ploeg."

<em>EenVandaag</em>: turnster Simone Biles stopt met Olympische Spelen door mentale problemen Turnster Simone Biles doet niet mee aan de meerkamp omdat ze kampt met mentale problemen. Ze heeft zelf gekozen om voor haar mentale gezondheid te kiezen, in plaats van tot het einde door te gaan en de medaille te winnen. Sportpsycholoog Yara van Gendt vertelt hierover: "Het is een mooie ontwikkeling dat ze de ruimte krijgt om voor zichzelf te kiezen en dat dit gestimuleerd wordt door de ploeg." Bekijk de video van EenVandaag hierboven. Bekijk ook Turnster Simone Biles steelt de show bij honkbalwedstrijd Bekijk deze video » Video: Geblesseerde Simone Biles afgehaakt op teamonderdeel bij de VS Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag: turnster Simone Biles stopt met Olympische Spelen door mentale problemen

Bekijk de video van EenVandaag hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: turnster Simone Biles stopt met Olympische Spelen door mentale problemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier