Video: Onderzoekers ontleden reusachtige dode vinvis op kade Terneuzen

Video: Onderzoekers ontleden reusachtige dode vinvis op kade Terneuzen

In Zeeland zijn onderzoekers begonnen met het ontleden van een reusachtige dode vinvis die gisteren aangespoelde op de kade van Terneuzen. Met scherpe messen werd de vinvis in stukken gesneden. De Utrechtse universiteit gaat onderzoeken hoe de vinvis is overleden: door de aanvaring, of toch aan iets anders.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Video: Onderzoekers <em>ontleden</em> reusachtige <em>dode vinvis</em> op kade Terneuzen In Zeeland zijn onderzoekers begonnen met het ontleden van een reusachtige dode vinvis die gisteren aangespoelde op de kade van Terneuzen. Met scherpe messen werd de vinvis in stukken gesneden. De Utrechtse universiteit gaat onderzoeken hoe de vinvis is overleden: door de aanvaring, of toch aan iets anders. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: enorme walvis van 15 meter vlakbij de kust van Kroatië gespot Bekijk deze video » Bijzondere beelden: vinvis in Noordzee gespot (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Onderzoekers ontleden reusachtige dode vinvis op kade Terneuzen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier