RTL Boulevard: Hoe komt Jacob uit B&B Vol Liefde aan zijn miljoenenvilla

RTL Boulevard: Hoe komt Jacob uit B&B Vol Liefde aan zijn miljoenenvilla

Het dagelijkse RTL 4-programma 'B&B Vol Liefde' is een ware hit. Hoog tijd om de misschien wel spraakmakendste deelnemer Jacob - die een Bed and Breakfast runt in Portugal - het hemd van het lijf te vragen. Hij bespreekt zijn Roemeense hulp, maar ook wat hij belangrijk vindt in zijn toekomstige liefde. Ook bespreken de presentatoren van RTL Boulevard hoe Jacob aan zijn enorme villa komt van een paar miljoen euro.

<em>RTL Boulevard</em>: Hoe komt Jacob uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> aan zijn miljoenenvilla Het dagelijkse RTL 4-programma 'B&B Vol Liefde' is een ware hit. Hoog tijd om de misschien wel spraakmakendste deelnemer Jacob - die een Bed and Breakfast runt in Portugal - het hemd van het lijf te vragen. Hij bespreekt zijn Roemeense hulp, maar ook wat hij belangrijk vindt in zijn toekomstige liefde. Ook bespreken de presentatoren van RTL Boulevard hoe Jacob aan zijn enorme villa komt van een paar miljoen euro. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Hoe komt Jacob uit B&B Vol Liefde aan zijn miljoenenvilla

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Hoe komt Jacob uit B&B Vol Liefde aan zijn miljoenenvilla of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier