Zien: André Hazes filmt boze Sarah van Soelen in badpak in de zee

Zien: André Hazes filmt boze Sarah van Soelen in badpak in de zee

Andre Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen genieten van een heerlijke vakantie, samen met een groep vrienden. Beiden zijn ze redelijk actief op hun social media en posten constant stories van elkaar.

Zien: André Hazes filmt boze <em>Sarah van Soelen</em> in badpak in de zee Andre Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen genieten van een heerlijke vakantie, samen met een groep vrienden. Beiden zijn ze redelijk actief op hun social media en posten constant stories van elkaar. Baywatch taferelenAndre kan het niet laten om zijn vriendin te filmen, die in haar badpak uit de zee komt wandelen. Hij schrijf erbij: "Wat een wijfie". Sarah lijkt er zelf iets minder blij mee te zijn en repost dit verhaal vervolgens op haar eigen profiel met de tekst dat ze dit zo ontzettend vreselijk vindt. Bekijk de video van Andre Hazes hierboven. Bekijk ook Video: André Hazes laat Sarah vlechten eruit halen, "Spijt" Bekijk deze video » Sarah van Soelen is stapelgek op André Hazes: "Hij is zo cute" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: André Hazes filmt boze Sarah van Soelen in badpak in de zee

Baywatch taferelen
Andre kan het niet laten om zijn vriendin te filmen, die in haar badpak uit de zee komt wandelen. Hij schrijf erbij: "Wat een wijfie". Sarah lijkt er zelf iets minder blij mee te zijn en repost dit verhaal vervolgens op haar eigen profiel met de tekst dat ze dit zo ontzettend vreselijk vindt.

Bekijk de video van Andre Hazes hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: André Hazes filmt boze Sarah van Soelen in badpak in de zee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier