Video: 18-jarige Stijn Molleman is de jongste museumdirecteur ooit

Video: 18-jarige Stijn Molleman is de jongste museumdirecteur ooit

Het begon met één boekenplankje in zijn slaapkamer, maar inmiddels runt de pas 18-jarige Stijn Molleman een museum in zijn garage. Stijn verzamelt spullen uit de Tweede Wereldoorlog en vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen het kunnen zien. De jonge museumdirecteur heeft inmiddels kasten vol met uniformen, helmen en boeken uit de Tweede Wereldoorlog.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Video: 18-jarige <em>Stijn Molleman</em> is de jongste <em>museumdirecteur</em> ooit Het begon met één boekenplankje in zijn slaapkamer, maar inmiddels runt de pas 18-jarige Stijn Molleman een museum in zijn garage. Stijn verzamelt spullen uit de Tweede Wereldoorlog en vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen het kunnen zien. De jonge museumdirecteur heeft inmiddels kasten vol met uniformen, helmen en boeken uit de Tweede Wereldoorlog. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Spectaculaire beelden: Rusland viert overwinningsdag Tweede Wereldoorlog Bekijk deze video » Zien: Broer en zus vinden actieve granaat tijdens het buitenspelen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: 18-jarige Stijn Molleman is de jongste museumdirecteur ooit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier