Hilarische beelden: Alle klusongelukken van Martien Meiland op een rijtje

Hilarische beelden: Alle klusongelukken van Martien Meiland op een rijtje

Door de jaren heen zijn wel allemaal getuigen geweest van Martien Meiland zijn onhandigheid. Martien is nou niet bepaald de beste klusser van Nederland en dat in combinatie met een cameraploeg zorgt voor veel leuke fragmenten. SBS6 heeft een hilarische compilatie gemaakt van al Martien zijn klusongelukken.

Tekst gaat verder onder de video.

Hilarische beelden: Alle <em>klusongelukken</em> van <em>Martien Meiland</em> op een rijtje Door de jaren heen zijn wel allemaal getuigen geweest van Martien Meiland zijn onhandigheid. Martien is nou niet bepaald de beste klusser van Nederland en dat in combinatie met een cameraploeg zorgt voor veel leuke fragmenten. SBS6 heeft een hilarische compilatie gemaakt van al Martien zijn klusongelukken. Tekst gaat verder onder de video. De MeilandjesHelaas moeten we de Meilandjes nog eventjes missen op televisie, vanaf 30 augustus zendt SBS6 weer nieuwe afleveringen uit van Chateau Meiland. Hopelijk is Martien ietsjes handiger geworden in zijn vakantie, hij en Erica zijn namelijk recent verhuisd naar Noordwijk. Bekijk de kluscompilatie van Martien hierboven. Bekijk ook Flashback: De Meilandjes staan doodsangsten uit tijdens ritje in de auto Bekijk deze video » Zien: hilarische compilatie van klagende Martien Meiland Bekijk deze video »

De Meilandjes
Helaas moeten we de Meilandjes nog eventjes missen op televisie, vanaf 30 augustus zendt SBS6 weer nieuwe afleveringen uit van Chateau Meiland. Hopelijk is Martien ietsjes handiger geworden in zijn vakantie, hij en Erica zijn namelijk recent verhuisd naar Noordwijk.

Bekijk de kluscompilatie van Martien hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: Alle klusongelukken van Martien Meiland op een rijtje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier