Hoeveel ben je waard? met Fries stel Hans en Marieke gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hoeveel ben je waard? met Fries stel Hans en Marieke gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hoeveel ben je waard? met Fries stel Hans en Marieke gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Viktor Brand in shock door Lego-waarde in Hoeveel ben je waard? Bekijk deze video » Deze week neemt Viktor Brand het financiële vermogen van het nuchtere Friese stel Hans en Marieke en van timmerman Ludo onder de loep. DroomHans en Marieke wonen met hun drie kinderen in een huurwoning. Hans werkt zo'n tachtig uur bij hun eigen bestrating- en hoveniersbedrijf en hun grote droom is het huis van oma Beppe over kopen, iets waar ze hard voor sparen. ProbleemEven lijkt de zon te gaan schijnen, maar al snel wordt ontdekt dat de twee een groot probleem over het hoofd gezien hebben. StukgelopenMaar ook de 51-jarige hardwerkende timmerman Ludo. Na twee stukgelopen huwelijken woont hij nu alleen in zijn koopwoning in Leeuwarden, waar hij genoeg ruimte heeft voor zijn uit de hand gelopen hobby. PensioenHij heeft nog niks geregeld voor zijn pensioen en wil graag weten of al het harde werken het waard was. Kortom: heeft hij zicht op een goed pensioen ondanks een dure scheiding? En biedt zijn verzameling Lego misschien uitkomst? Viktor Brand over nieuwe seizoen Hoeveel ben je waard?: "Echte verhalen van echte mensen" Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van Hoeveel ben je waard? seizoen 5 Bekijk deze video » Hoeveel Ben Je Waard: Pieter-Gerrit vertelt over hoerenhondjes Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week neemt Viktor Brand het financiële vermogen van het nuchtere Friese stel Hans en Marieke en van timmerman Ludo onder de loep.

Droom
Hans en Marieke wonen met hun drie kinderen in een huurwoning. Hans werkt zo'n tachtig uur bij hun eigen bestrating- en hoveniersbedrijf en hun grote droom is het huis van oma Beppe over kopen, iets waar ze hard voor sparen.

Probleem
Even lijkt de zon te gaan schijnen, maar al snel wordt ontdekt dat de twee een groot probleem over het hoofd gezien hebben.

Stukgelopen
Maar ook de 51-jarige hardwerkende timmerman Ludo. Na twee stukgelopen huwelijken woont hij nu alleen in zijn koopwoning in Leeuwarden, waar hij genoeg ruimte heeft voor zijn uit de hand gelopen hobby.

Pensioen
Hij heeft nog niks geregeld voor zijn pensioen en wil graag weten of al het harde werken het waard was. Kortom: heeft hij zicht op een goed pensioen ondanks een dure scheiding? En biedt zijn verzameling Lego misschien uitkomst?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hoeveel ben je waard?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoeveel ben je waard? met Fries stel Hans en Marieke gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier