Video: Eigenaar loslopende woestijnlynx gevonden en aangehouden door politie

Video: Eigenaar loslopende woestijnlynx gevonden en aangehouden door politie

De eigenaar van een woestijnlynx die eerder deze maand werd gevonden in Barendrecht is gevonden. Het zou gaan om een 24-jarige man uit Rotterdam, hij is door de politie aangehouden. 14 juli alameerden getuigen de politie na het zien van een 'enorme kat', later bleek het dus te gaan om een woestijnlynx.

Bekijk de video van de NOS hieronder.

Video: Eigenaar loslopende <em>woestijnlynx</em> gevonden en <em>aangehouden</em> door politie De eigenaar van een woestijnlynx die eerder deze maand werd gevonden in Barendrecht is gevonden. Het zou gaan om een 24-jarige man uit Rotterdam, hij is door de politie aangehouden. 14 juli alameerden getuigen de politie na het zien van een 'enorme kat', later bleek het dus te gaan om een woestijnlynx. Bekijk de video van de NOS hieronder. Bekijk ook Video: Kat ontsnapt uit brandend gebouw door sprong van vijf verdiepingen Bekijk deze video » Zien: Deze kat heeft drie nieuwe pootjes gekregen dankzij 3D printer Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Eigenaar loslopende woestijnlynx gevonden en aangehouden door politie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier