Zien: Comomeer in Italië getroffen door overstromingen en aardverschuivingen

Zien: Comomeer in Italië getroffen door overstromingen en aardverschuivingen

In de Italiaanse regio Lombardije is de noodtoestand uitgeroepen voor de provincies Varese, Como en Lecco. Het noorden van Italië is getroffen door verschillende overstromingen en aardverschuivingen na zware regenbuien. Er zijn tot op heden nog geen slachtoffers gemeld.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Comomeer</em> in Italië getroffen door <em>overstromingen</em> en aardverschuivingen In de Italiaanse regio Lombardije is de noodtoestand uitgeroepen voor de provincies Varese, Como en Lecco. Het noorden van Italië is getroffen door verschillende overstromingen en aardverschuivingen na zware regenbuien. Er zijn tot op heden nog geen slachtoffers gemeld. Tekst gaat verder onder de video. ComomeerDinsdag ging het al mis rond het Comomeer, de brandweer moest in korte tijd ruim honderd keer optreden. Straten raakten geblokkeerd en mensen kwamen vast te zitten in hun huis. Vandaag was het raak in de omgeving van het Lago Maggiore, daar is de brandweer veertig keer in actie gekomen. Bekijk de beelden uit Italië hierboven. Bekijk ook Zien: Honderden mensen nog steeds vermist in Duitsland (video) Bekijk deze video » Zien: België opnieuw getroffen door zware regelval, auto’s drijven door de straat Bekijk deze video »

Comomeer
Dinsdag ging het al mis rond het Comomeer, de brandweer moest in korte tijd ruim honderd keer optreden. Straten raakten geblokkeerd en mensen kwamen vast te zitten in hun huis. Vandaag was het raak in de omgeving van het Lago Maggiore, daar is de brandweer veertig keer in actie gekomen.

Bekijk de beelden uit Italië hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Comomeer in Italië getroffen door overstromingen en aardverschuivingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier