Op1 gemist? Nederland schrijft geschiedenis met recorddag op Olympische Spelen

Op1 gemist? Nederland schrijft geschiedenis met recorddag op Olympische Spelen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 juli terugkijken bij Gids.tv.

Het was een historische Nederlandse sportdag vandaag, nog nooit won ons land op één dag zoveel medailles op de Olympische Spelen. Twee gouden, drie zilveren en nog eens drie bronzen medailles werden vandaag binnengesleept. Sportjournalist Mart Smeets zit bij Op1 aan tafel om te praten over het succes van vandaag.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Nederland</em> schrijft geschiedenis met <em>recorddag</em> op Olympische Spelen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 juli terugkijken bij Gids.tv. Het was een historische Nederlandse sportdag vandaag, nog nooit won ons land op één dag zoveel medailles op de Olympische Spelen. Twee gouden, drie zilveren en nog eens drie bronzen medailles werden vandaag binnengesleept. Sportjournalist Mart Smeets zit bij Op1 aan tafel om te praten over het succes van vandaag. Tekst gaat verder onder de video. RecorddagHeel Nederland was vandaag in de ban van het roeien, fietsen en judoën. Mart Smeets heeft genoten van de Nederlandse sportprestaties: "Het was een mooie dag, dat had de Nederlandse ploeg ook echt even nodig." Nederland heeft bijna een week moeten wachten op Olympisch succes, maar vandaag was het genieten geblazen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Nederland schrijft geschiedenis met recorddag op Olympische Spelen

Recorddag
Heel Nederland was vandaag in de ban van het roeien, fietsen en judoën. Mart Smeets heeft genoten van de Nederlandse sportprestaties: "Het was een mooie dag, dat had de Nederlandse ploeg ook echt even nodig." Nederland heeft bijna een week moeten wachten op Olympisch succes, maar vandaag was het genieten geblazen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Nederland schrijft geschiedenis met recorddag op Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier