Bram Tankink in Op1: "Grootste overwinning die Tom Dumoulin kon behalen"

Bram Tankink in Op1: "Grootste overwinning die Tom Dumoulin kon behalen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 juli terugkijken bij Gids.tv.

Bram Tankink in <em>Op1</em>: &quot;Grootste overwinning die <em>Tom Dumoulin</em> kon behalen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 juli terugkijken bij Gids.tv. Tom Dumoulin heeft vandaag het zilver op de Olympische tijdrit gewonnen. De wielrenner zat in een moeilijke periode en dat maakt deze medaille extra speciaal. Oud-wielrenner Bram Tankink is enorm trots op de knappe prestatie van Dumoulin, hij hoopt dat de wielrenner deze stijgende lijn kan doortrekken. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Bram Tankink in Op1: "Grootste overwinning die Tom Dumoulin kon behalen"

Tom Dumoulin heeft vandaag het zilver op de Olympische tijdrit gewonnen. De wielrenner zat in een moeilijke periode en dat maakt deze medaille extra speciaal. Oud-wielrenner Bram Tankink is enorm trots op de knappe prestatie van Dumoulin, hij hoopt dat de wielrenner deze stijgende lijn kan doortrekken.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bram Tankink in Op1: "Grootste overwinning die Tom Dumoulin kon behalen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier