Jaron Harambam in Op1: "Belangrijk om meer te luisteren naar complotdenkers"

Jaron Harambam in Op1: "Belangrijk om meer te luisteren naar complotdenkers"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 juli terugkijken bij Gids.tv.

Jaron Harambam in <em>Op1</em>: &quot;Belangrijk om meer te luisteren naar <em>complotdenkers</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 juli terugkijken bij Gids.tv. Socioloog Jaron Harambam vertelt bij Op1 dat wij als mensen bereid moeten zijn om meer naar complotdenkers te luisteren. Volgens Harambam is het belangrijk om te weten waarom deze mensen een bepaalde gedachtegang hebben. In zijn boek 'The Truth Is Out There' beschrijft de socioloog de leefwijze van deze waarheidszoekers. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jaron Harambam in Op1: "Belangrijk om meer te luisteren naar complotdenkers"

Socioloog Jaron Harambam vertelt bij Op1 dat wij als mensen bereid moeten zijn om meer naar complotdenkers te luisteren. Volgens Harambam is het belangrijk om te weten waarom deze mensen een bepaalde gedachtegang hebben. In zijn boek 'The Truth Is Out There' beschrijft de socioloog de leefwijze van deze waarheidszoekers.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jaron Harambam in Op1: "Belangrijk om meer te luisteren naar complotdenkers" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier