Bloeit de liefde tussen Johan Derksen en Chatilla van Grinsven? "Ze is een kop groter!"

Bloeit de liefde tussen Johan Derksen en Chatilla van Grinsven? "Ze is een kop groter!"

Hoewel Johan Derksen al 72 is, is een nieuwe liefde natuurlijk nooit uitgesloten. Het viel Wilfred Genee op dat Derksen een hele goede klik heeft met bargast Chatilla van Grinsven, maar: "Ze is een kop groter dan ik, dat wordt niks!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Bloeit de liefde tussen <em>Johan Derksen</em> en Chatilla van Grinsven? &quot;Ze is een kop groter!&quot; Hoewel Johan Derksen al 72 is, is een nieuwe liefde natuurlijk nooit uitgesloten. Het viel Wilfred Genee op dat Derksen een hele goede klik heeft met bargast Chatilla van Grinsven, maar: "Ze is een kop groter dan ik, dat wordt niks!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. MicrofoonToch lijken de twee elkaar voor de uitzending hun diepste geheimen al verklapt te hebben. Zo weet Derksen te vertellen dat Van Grinsven voor de uitzending moest plassen, waarbij ze haar microfoon in de wc liet vallen. De basketbalster lijkt het wel te kunnen waarderen en zegt Derksen zeker een kans te hebben gegeven als ze ongeveer dezelfde lengte hadden. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Microfoon
Toch lijken de twee elkaar voor de uitzending hun diepste geheimen al verklapt te hebben. Zo weet Derksen te vertellen dat Van Grinsven voor de uitzending moest plassen, waarbij ze haar microfoon in de wc liet vallen. De basketbalster lijkt het wel te kunnen waarderen en zegt Derksen zeker een kans te hebben gegeven als ze ongeveer dezelfde lengte hadden.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bloeit de liefde tussen Johan Derksen en Chatilla van Grinsven? "Ze is een kop groter!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier