Humberto gemist? Diederik Gommers komt met een update over de ziekenhuizen

Humberto gemist? Diederik Gommers komt met een update over de ziekenhuizen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? <em>Diederik Gommers</em> komt met een update over de ziekenhuizen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Het R-getal zit inmiddels weer onder de één en het aantal nieuwe besmettingen is weer aan het dalen, maar hoe is de situatie in de ziekenhuizen? Diederik Gommers vertelt bij Humberto alles over de laatste ontwikkelingen in de Nederlandse ziekenhuizen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Diederik Gommers komt met een update over de ziekenhuizen

Het R-getal zit inmiddels weer onder de één en het aantal nieuwe besmettingen is weer aan het dalen, maar hoe is de situatie in de ziekenhuizen? Diederik Gommers vertelt bij Humberto alles over de laatste ontwikkelingen in de Nederlandse ziekenhuizen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Diederik Gommers komt met een update over de ziekenhuizen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier