Humberto gemist? Estavana Polman over de historische medailleregen van TeamNL

Humberto gemist? Estavana Polman over de historische medailleregen van TeamNL

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Estavana Polman wist vanochtend niet was ze zag, de handbalster opende haar telefoon en werd overrompeld met berichtjes over de Olympische Spelen. Nederland won vandaag maar liefst acht medailles en dat is een record voor ons kleine kikkerlandje. Bij Humberto bespreekt ze samen met de andere gasten alle winsten van vandaag.

Humberto gemist? <em>Estavana Polman</em> over de historische <em>medailleregen</em> van TeamNL Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Estavana Polman wist vanochtend niet was ze zag, de handbalster opende haar telefoon en werd overrompeld met berichtjes over de Olympische Spelen. Nederland won vandaag maar liefst acht medailles en dat is een record voor ons kleine kikkerlandje. Bij Humberto bespreekt ze samen met de andere gasten alle winsten van vandaag. Historische dagDoor de medailleregen van vandaag is het een historische dag geworden, nog nooit won Nederland acht medailles op één dag. Jack van Gelder is enorm trots op de prestaties van de Nederlandse atleten. Ook wielrenner Thomas Dekker is trots, vooral op zijn collega Tom Dumoulin die na een zware periode in zijn leven een zilveren mediale won. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Estavana Polman over de historische medailleregen van TeamNL

Historische dag
Door de medailleregen van vandaag is het een historische dag geworden, nog nooit won Nederland acht medailles op één dag. Jack van Gelder is enorm trots op de prestaties van de Nederlandse atleten. Ook wielrenner Thomas Dekker is trots, vooral op zijn collega Tom Dumoulin die na een zware periode in zijn leven een zilveren mediale won.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Estavana Polman over de historische medailleregen van TeamNL of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier