Humberto gemist? Jack van Gelder prijst de kwetsbaarheid van Simone Biles

Humberto gemist? Jack van Gelder prijst de kwetsbaarheid van Simone Biles

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Humberto gemist? <em>Jack van Gelder</em> prijst de kwetsbaarheid van <em>Simone Biles</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Jack van Gelder spreekt vol lof over de dapperheid van Simone Biles. De turnster haakt tijdens de Olympische Spelen af door mentale problemen en durft daarvoor uit te komen. Van Gelder vindt het prachtig dat een atleet op dat niveau het aandurft om zoiets te vertellen: "Het laat de kwetsbaarheid zien en dat is prachtig." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Jack van Gelder prijst de kwetsbaarheid van Simone Biles

Jack van Gelder spreekt vol lof over de dapperheid van Simone Biles. De turnster haakt tijdens de Olympische Spelen af door mentale problemen en durft daarvoor uit te komen. Van Gelder vindt het prachtig dat een atleet op dat niveau het aandurft om zoiets te vertellen: "Het laat de kwetsbaarheid zien en dat is prachtig."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Jack van Gelder prijst de kwetsbaarheid van Simone Biles of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier