De Oranjezomer gemist? Mohamed Ihattaren is op weg naar de uitgang bij PSV

De Oranjezomer gemist? Mohamed Ihattaren is op weg naar de uitgang bij PSV

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Mohamed Ihattaren is op weg naar de uitgang bij <em>PSV</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Nee, tussen Mohamed Ihatarren en PSV-trainer Roger Schmidt lijkt het niet meer goed te komen. Ihattaren begon zeer gemotiveerd aan de voorbereiding, maar het is duidelijk dat Schmidt het niet in hem ziet zitten - en dus lijkt de middenvelder op weg naar de uitgang bij PSV. "Ik denk dat hij binnen twee weken weg is," aldus Martijn Krabbendam. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nee, tussen Mohamed Ihatarren en PSV-trainer Roger Schmidt lijkt het niet meer goed te komen. Ihattaren begon zeer gemotiveerd aan de voorbereiding, maar het is duidelijk dat Schmidt het niet in hem ziet zitten - en dus lijkt de middenvelder op weg naar de uitgang bij PSV. "Ik denk dat hij binnen twee weken weg is," aldus Martijn Krabbendam.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Mohamed Ihattaren is op weg naar de uitgang bij PSV of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier