Johan Derksen pakt Ank Bijleveld aan: "Voor ieder vermoord gezin is zij verantwoordelijk!"

Johan Derksen pakt Ank Bijleveld aan: "Voor ieder vermoord gezin is zij verantwoordelijk!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> pakt Ank Bijleveld aan: &quot;Voor ieder vermoord gezin is zij verantwoordelijk!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen was woensdagavond weer in vorm in De Oranjezomer. Hij pakte minister van Defensie Ank Bijleveld ongenadig hard aan. "Die kleine dreumes", zoals Derksen haar noemt, is volgens hem verantwoordelijk voor iedere tolk en diens gezin die door de Taliban vermoord worden omdat Bijleveld ze niet terughaalt met een vliegtuig. "Dat wijf moet zich doodschamen." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen was woensdagavond weer in vorm in De Oranjezomer. Hij pakte minister van Defensie Ank Bijleveld ongenadig hard aan. "Die kleine dreumes", zoals Derksen haar noemt, is volgens hem verantwoordelijk voor iedere tolk en diens gezin die door de Taliban vermoord worden omdat Bijleveld ze niet terughaalt met een vliegtuig. "Dat wijf moet zich doodschamen."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen pakt Ank Bijleveld aan: "Voor ieder vermoord gezin is zij verantwoordelijk!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier