De beloften gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De beloften gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De beloften gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vijfde en laatste aflevering van de documentaireserie De Beloften over jonge topsporters die werken aan hun olympische droom, krijgt turnster Sanna Veerman de ene na de andere tegenslag te verwerken maar knokt ze dapper terug op weg naar Tokio. Nano-secondeZwemmer Nyls Korstanje knokt in de strijd om de Spelen om iedere nano-seconde en de inmiddels geplaatste baanrenner Harrie Lavreysen laat de perfecte Olympische schoen aanmeten. Ook de andere beloften geven nog niet op. Zien: Epke Zonderland emotioneel door eerbetoon in Studio Tokio Bekijk deze video » Trailer: Churandy De Eindsprint nu te zien bij Videoland Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de vijfde en laatste aflevering van de documentaireserie De Beloften over jonge topsporters die werken aan hun olympische droom, krijgt turnster Sanna Veerman de ene na de andere tegenslag te verwerken maar knokt ze dapper terug op weg naar Tokio.

Nano-seconde
Zwemmer Nyls Korstanje knokt in de strijd om de Spelen om iedere nano-seconde en de inmiddels geplaatste baanrenner Harrie Lavreysen laat de perfecte Olympische schoen aanmeten. Ook de andere beloften geven nog niet op.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De beloften

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De beloften gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier