Terugkijken: Arno Kamminga wint zilver op 200m schoolslag (zwemmen, Olympische Spelen)

Terugkijken: Arno Kamminga wint zilver op 200m schoolslag (zwemmen, Olympische Spelen)

Na zijn zilveren medaille op de 100 meter schoolslag wint zwemmer Arno Kamminga ook het zilver op de 200 meter. Lang gaat hij aan kop in een ultieme poging om goud te winnen. Dat zit er uiteindelijk niet in.

Terugkijken: <em>Arno Kamminga</em> wint zilver op 200m schoolslag (zwemmen, Olympische Spelen) Na zijn zilveren medaille op de 100 meter schoolslag wint zwemmer Arno Kamminga ook het zilver op de 200 meter. Lang gaat hij aan kop in een ultieme poging om goud te winnen. Dat zit er uiteindelijk niet in. Bekijk de zilveren race van Arno Kamminga op de Olympische Spelen hierboven. Bekijk ook het overzicht met de tijden van al het zwemmen op de Olympische Spelen. Arno Kamminga dolblij met zilveren medaille: "Ik wist dat ik het kon, echt kippenvel" Bekijk deze video » Humberto gemist? Familie Arno Kamminga over zilveren medaille op Olympische Spelen Bekijk deze video » Zien: Nederlandse roeisters van goud naar brons in laatste meters (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Lees hier hoe je alle livestreams van de Olympische Spelen kunt kijken.
Olympische Spelen :
Terugkijken: Arno Kamminga wint zilver op 200m schoolslag (zwemmen, Olympische Spelen)

Bekijk de zilveren race van Arno Kamminga op de Olympische Spelen hierboven. Bekijk ook het overzicht met de tijden van al het zwemmen op de Olympische Spelen.

Lees hier hoe je alle livestreams van de Olympische Spelen kunt kijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Arno Kamminga wint zilver op 200m schoolslag (zwemmen, Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier