Zien: Dinand Woesthoff zingt 'Solitary Madness' bij Humberto en geeft gitaar weg

Zien: Dinand Woesthoff zingt 'Solitary Madness' bij Humberto en geeft gitaar weg

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Dinand Woesthoff zingt 'Solitary Madness' bij <em>Humberto</em> en geeft gitaar weg Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Zanger Dinand Woesthoff vertelde gisteren bij Humberto dat hij en zijn gezin gaan emigreren naar Ibiza. Door corona hebben ze beseft dat ze klaar zijn voor een nieuwe omgeving en een nieuw avontuur. Hij zingt 'Solitary Madness' als afscheid en geeft zelfs zijn gitaar weg op het einde. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Dinand Woesthoff zingt 'Solitary Madness' bij Humberto en geeft gitaar weg

Zanger Dinand Woesthoff vertelde gisteren bij Humberto dat hij en zijn gezin gaan emigreren naar Ibiza. Door corona hebben ze beseft dat ze klaar zijn voor een nieuwe omgeving en een nieuw avontuur. Hij zingt 'Solitary Madness' als afscheid en geeft zelfs zijn gitaar weg op het einde.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dinand Woesthoff zingt 'Solitary Madness' bij Humberto en geeft gitaar weg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier