Humberto gemist? Donnie imiteert Dinand Woesthoff op hilarische wijze

Humberto gemist? Donnie imiteert Dinand Woesthoff op hilarische wijze

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Donnie imiteert Dinand Woesthoff op hilarische wijze Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Donnie en Gerard Joling zijn in de studio van Humberto aanwezig om het te hebben over hun samenwerking. Gerard vertelt dat Donnie graag wat zangles van hem wilde, maar dat hij ook imitatietalent heeft. Dit laat Donnie direct even horen, door Dinand Woesthoff na te doen, die tegenover hem aan tafel zit. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Donnie imiteert Dinand Woesthoff op hilarische wijze

Donnie en Gerard Joling zijn in de studio van Humberto aanwezig om het te hebben over hun samenwerking. Gerard vertelt dat Donnie graag wat zangles van hem wilde, maar dat hij ook imitatietalent heeft. Dit laat Donnie direct even horen, door Dinand Woesthoff na te doen, die tegenover hem aan tafel zit.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Donnie imiteert Dinand Woesthoff op hilarische wijze of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier