Humberto: Dinand Woesthoff geeft gitaar weg aan moeder met bijzonder verhaal

Humberto: Dinand Woesthoff geeft gitaar weg aan moeder met bijzonder verhaal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto:</em> <em>Dinand Woesthoff</em> geeft gitaar weg aan moeder met bijzonder verhaal Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Dinand Woesthoff gaf gisteren tijdens zijn aanwezigheid bij Humberto, zijn gitaar weg aan een moeder met een bijzonder verhaal. Haar zoon wil namelijk naar de rockacademie, waar zijn ouders niet heel blij mee waren. Totdat hij dit jaar de diagnose van een depressie kreeg en ze hem eigenlijk vooral gelukkig willen zien. Dinand herkende zijn eigen moeder in de boodschap van Anneke, waardoor hij graag de gitaar weg wil geven. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Dinand Woesthoff geeft gitaar weg aan moeder met bijzonder verhaal

Dinand Woesthoff gaf gisteren tijdens zijn aanwezigheid bij Humberto, zijn gitaar weg aan een moeder met een bijzonder verhaal. Haar zoon wil namelijk naar de rockacademie, waar zijn ouders niet heel blij mee waren. Totdat hij dit jaar de diagnose van een depressie kreeg en ze hem eigenlijk vooral gelukkig willen zien. Dinand herkende zijn eigen moeder in de boodschap van Anneke, waardoor hij graag de gitaar weg wil geven.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Dinand Woesthoff geeft gitaar weg aan moeder met bijzonder verhaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier