Live stream turnen (meerkampfinale vrouwen, Olympische Spelen)

Live stream turnen (meerkampfinale vrouwen, Olympische Spelen)

Kijk donderdag 29 juli vanaf 12.50 uur LIVE naar de meerkampfinale turnen (v) via de livestream hierboven.

De meerkampfinale van het turnen bij de vrouwen heeft Lieke Wevers als kanshebber op een medaille. De finale is te zien via de livestream hierboven.

Bekijk ook het volledige programma van het turnen op de Olympische Spelen.

Alles van het turnen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.

Live stream <em>turnen</em> (meerkampfinale vrouwen, Olympische Spelen) Kijk donderdag 29 juli vanaf 12.50 uur LIVE naar de meerkampfinale turnen (v) via de livestream hierboven. De meerkampfinale van het turnen bij de vrouwen heeft Lieke Wevers als kanshebber op een medaille. De finale is te zien via de livestream hierboven. Bekijk ook het volledige programma van het turnen op de Olympische Spelen. Alles van het turnen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.
Live :
Live stream turnen (meerkampfinale vrouwen, Olympische Spelen)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream turnen (meerkampfinale vrouwen, Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier