Zien: Marieke Elsinga verblijft naast bosbrand Italië

Zien: Marieke Elsinga verblijft naast bosbrand Italië

Marieke Elsinga is gister geschrokken van een bosbrand, vlakbij haar verblijf in Italië. "Het was wel echt een grote fik, maar ze bleven hier allemaal best wel rustig", vertelt Marieke.

Zien: <em>Marieke Elsinga</em> verblijft naast bosbrand Italië Marieke Elsinga is gister geschrokken van een bosbrand, vlakbij haar verblijf in Italië. "Het was wel echt een grote fik, maar ze bleven hier allemaal best wel rustig", vertelt Marieke. Zijn wel wat gewendToch heeft Marieke zich niet onveilig gevoeld. "Maar in Italië zijn ze wel wat gewend. En het is dus heel dichtbij waar we slapen, want dit is het hele gebied waar ze olijfolie maken." Inmiddels is de brand geblust en kan ze weer heerlijk genieten van haar vakantie. Bekijk de video van Marieke Elsinga hierboven. Bekijk ook Mattie Valk uit kritiek op Marieke Elsinga in nieuwe Qmusic zomerserie: "Dat is niet leuk" (video) Bekijk deze video » Mattie Valk wil voor altijd een bierbuik (Een Zee van Dilemma's afl. 2) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Marieke Elsinga verblijft naast bosbrand Italië

Zijn wel wat gewend
Toch heeft Marieke zich niet onveilig gevoeld. "Maar in Italië zijn ze wel wat gewend. En het is dus heel dichtbij waar we slapen, want dit is het hele gebied waar ze olijfolie maken." Inmiddels is de brand geblust en kan ze weer heerlijk genieten van haar vakantie.

Bekijk de video van Marieke Elsinga hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marieke Elsinga verblijft naast bosbrand Italië of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV