Video: Marieke Elsinga raakt gewond tijdens zoektocht naar een zwembad

Video: Marieke Elsinga raakt gewond tijdens zoektocht naar een zwembad

RTL Boulevard-presentatrice Marieke Elsinga is op vakantie en maakt even een ommetje naar het zwembad: "Even een omweg genomen een berg over. Op slippers", schrijft ze bij de beelden hieronder. Het voelt voor haar in de natuur alsof ze in het programma Expeditie Robinson zit. Ze geniet duidelijk van het zonnetje totdat ze langs een cactus liep en zich verwondde aan de plant: "Laatste meter tegen een cactus aangelopen. Denk je dat je er bent", schrijft ze. Bekijk de Instagram Stories van Marieke hieronder.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 29 augustus twee keer per week te zien op RTL4, op zondag en op donderdag. Vanaf dan kan je alle afleveringen en fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Marieke Elsinga</em> raakt gewond tijdens zoektocht naar een zwembad RTL Boulevard-presentatrice Marieke Elsinga is op vakantie en maakt even een ommetje naar het zwembad: "Even een omweg genomen een berg over. Op slippers", schrijft ze bij de beelden hieronder. Het voelt voor haar in de natuur alsof ze in het programma Expeditie Robinson zit. Ze geniet duidelijk van het zonnetje totdat ze langs een cactus liep en zich verwondde aan de plant: "Laatste meter tegen een cactus aangelopen. Denk je dat je er bent", schrijft ze. Bekijk de Instagram Stories van Marieke hieronder. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 29 augustus twee keer per week te zien op RTL4, op zondag en op donderdag. Vanaf dan kan je alle afleveringen en fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mattie Valk uit kritiek op Marieke Elsinga in nieuwe Qmusic zomerserie: "Dat is niet leuk" (video) Bekijk deze video » Zien: Marieke Elsinga verblijft naast bosbrand Italië Bekijk deze video »
Show :
Video: Marieke Elsinga raakt gewond tijdens zoektocht naar een zwembad


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Marieke Elsinga raakt gewond tijdens zoektocht naar een zwembad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier